Черкаська обласна федерація спортивного туризму

Мета нашої Федерації полягає в тому, щоб популяризувати спортивний туризм, впроваджуючи його як одну з найпривабливіших форм активного відпочинку у повсякденне життя людей для зміцнення їх здоров’я та гармонійного розвитку, залучення до туризму усіх верств населення, особливо молоді.

За роки існування Федерацією накопичено значний організаційний та методичний досвід проведення різних масових спортивних заходів, як от: зльотів, чемпіонатів, змагань з різних видів туризму, подорожей, експедицій, категорійних походів, тощо.

ОФСТ проводить також підвищення спортивної кваліфікації своїх членів на відповідних семінарах та школах. У складі ОФСТ існує кілька видових комісій (гірська, водна, вело-, лижна, піша), які забезпечують розвиток свого напрямку, приділяючи значну увагу професіоналізму та безпеці.

Географія наших походів та експедицій включає в себе практично усі туристичні регіони (гірські системи) колишнього СРСР: Крим, Карпати, Урал, Кавказ, Саяни, Алтай та інші. Серед останніх здобутків (реалізованих проектів) - кілька сходжень на Ельбрус, Казбек, діючі вулкани Камчатки та вершини Східних Саян. Все це в рамках багатоденних подорожей.

Запрошуємо до наших лав молодь, яка могла б допомагати залучати до туризму та активного відпочинку усіх бажаючих, поєднуючи спорт та приємне спілкування з незайманою природою у компанії друзів-однодумців.

Наш контактний телефон: +38 0472 31-03-47

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *