Взаємодія, м.Компаніївка, Кіровоградська обл.

Рік утворення: 2008
Місце і рік реєстрації: 24 лютого 2010 року в смт Компаніївка Кіровоградської області.
Джерела фінансування: гранти, благодійні пожертви на статутну діяльність.
Наявність оргтехніки, приміщення: на балансі організації є лазерний принтер «Canon», члени організації використовують в роботі власну оргтехніку: комп’ютери, ноутбук, цифровий фотоапарат, мобільні телефони.
Кількість активних членів та/ або волонтерів: 12 членів організації, 15 волонтерів.
Головні напрямки діяльності: сприяння розбудові громадянського суспільства; соціальний, правовий захист громадян; створення умов для всебічного розвитку особистості, незалежно від приналежності до певних гендерно-вікових та соціальних груп. Коротка інформація про проекти за останні два роки, із зазначенням дати виконання, джерел фінансування і результатів:
З 01 липня по 31 жовтня 2011 року організація реалізовувала проект «Чисте селище – гідне здорове життя» в рамках проекту «Підготовка коаліцій НУО та локальних ЗМІ із обраних областей центральної та південної України до проведення моніторингу діяльності органів місцевої влади та представництва суспільних інтересів», що виконувався Одеською обласною організацією Комітет виборців України та Східно-Європейського демократичного центру (Польща, Варшава) завдяки підтримці Програми Польська Допомога Міністерства закордонних справ Польщі у 2011 році та Фонда ім. Стефана Баторія. В результаті проекту вдалося домогтися забезпечення та облаштування громадських вбиралень у відповідності до санітарно-гігієнічних норм в смт Компаніївка Кіровоградської області.
У серпні-вересні 2011 року ГО «Взаємодія» провела антикорупційну громадську експертизу проекту районної цільової програми на 2012-2015 роки «Шкільна парта». В результаті при прийнятті програми на сесії Компаніївської районної ради були виключені корупціогенні чинники. Експертиза проведена на засадах волонтерства.
З 01 литопада 2011 року по 30 квітня 2012 року виконували проект «Створення умов для розвитку інститутів громадянського суспільства у Компаніївському районі» за підтримки КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» в межах програми «Посилення впливу громадянського суспільства» Міжнародного фонду «Відродження». В результаті на Компаніївщині створено умови для розвитку інститутів громадянського суспільства - прийнята районна Програма сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства Компаніївського району на 2012-2015рр.
В 2012 р. за підтримки РЦАНГО реалізовано проект «Виборчим комісіям Компанії-вщини – професійну підготовку та правову допомогу». В рамках проекту проведено навчанню керівного складу 26 виборчих комісій підвищилася професійність та правова відповідальність цих виборчих комісій Компаніївського району Кіровоградської області, що сприяло проведенню чесних парламентських виборів 2012 року.
Адреса: вул. Фрунзе, буд. 2, кв. 9, смт Компаніївка, Кіровоградська обл., 28400.
- Телефон: 050 45 39 888
- Електронна пошта: vzajemodija@rambler.ru , vzaemodia4@gmail.com
- Прізвище, ім’я та по-батькові керівника організації: Мірхайдарова Олена Георгіївна.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *