Гранти по 50000 гривень на реалізацію бізнес-планів мають можливість отримати 25 переможців конкурсу проекту «Село: Кроки до розвитку» у Черкаській області


У 2019 році оголошується 4-й Конкурс мікрогрантових проектів агроіндустріального холдингу МХП «Село: Кроки до розвитку». Конкурс спрямований на стимулювання підприємницької активності у сільських громадах та має на меті підтримку кращих бізнес-ініціатив громадян, зокрема у розвитку економічного, культурного та туристичного потенціалу 10 районів області. Кординатором конкурсу в області виступає громадська організація «Ресурсний центр АНГО».
Грант у розмірі 50 000 грн (безповоротну фінансову допомогу) на реалізацію власного проекту отримають 25 переможців.
Учасниками конкурсу можуть бути: фермерські господарства, сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи, приватні підприємства та інші форми малого підприємництва, фізичні особи-підприємці та громадяни (незареєстровані до подання заявки на конкурс), які зареєстровані/проживають та/або впроваджують підприємницьку діяльність в населенних пунктах Черкаської області, в яких здійснює свою діяльність ПраАТ Миронівський Хлібопродукт і які подадуть до РЦ АНГО свої бізнес-плани. Перелік населенних пунктів ви можете дізнатися на сайті https://ango.net.ua/.
Етапи конкурсу «Село. Кроки до розвитку»:
1. Ознайомитись із умовами конкурсу на сайті: https://ango.net.ua/;
2. Отримати знання в ході семінар-тренінгу з написання бізнес-планів. Для цього потрібно зареєструватися у місцевих координаторів або за телефонами:
3. +38(067) 472-12-00; +38(066) 957-70-11; +38(063)560-97-51; +38(0472)37-00-75
Одноденний тренінг з написання проекту відбудеться у 8-ми районних центрах згідно з розкладом, див. інформацію на сайті.
4. Розробити та подати на ел.адресу ango.cherkasy@gmail.com бізнес-план.
Бізнес-плани на участь у конкурсі приймаються до 18.00 год. 30 червня 2019 р.згідно з встановленою аплікаційною формою. Деталі на сайті: https://ango.net.ua/
5. Пройти співбесіду з конкурсною комісією з відбору бізнес-планів.
6. Відібраним переможцям взяти участь у конференції та отримати сертифікати про грант.
7. Зареєструватись (при потребі) в якості юридичних осіб, чи фізичної особи-підприємця та відкрити розрахунковий рахунок у банку.
8. Укласти через РЦАНГО договір з ахрохолдингом ПрАТ МХП про надання гранту.
9. Отримати кошти на фінансування власного бізнес-плану.
10. Розпочати реалізацію проекту та закупити згідно бізнес-плану необхідне обладнання, матеріали, посадковий матеріал тощо до кінця 2019 року.
11. У січні 2020 року подати РЦАНГО короткий звіт про результати впровадження проекту.
Детальніше про конкурс «Село: Кроки до розвитку»на сайті: https://ango.net.ua/;або за телефонами. Конкурс «Село: Кроки до розвитку» (Черкащина 2019) проходитьза підтримки агроіндустріального холдингу МХП та Черкаської обласної громадської організації «Ресурсний центр АНГО».

Дати проведення семінарів конкурсу «Село: Кроки до розвитку» 2019 р.

28 травня, м.Городище
4 червня, смт.Катеринопіль
5 червня, смт.Лисянка
6 червня, м.Звенигородка

Форма реєстрації учасниківhttps://docs.google.com/forms/d/1NppXk2FfMT2nvavTR_L5KpWtYg8nOKdJa1NjkuUBszY/viewform?edit_requested=true

Аплікацінйа Форма та додаток до Бізнес плану для участі у конкурсі «Сел:Кроки до розвитку 2019».

Аплікаційна Форма МХП_АНГО (1)

Додаток 1 до бізнес плану_MHP

Положення про конкурс «Село.Кроки до розвитку 2019».

Polozhennnya-2019

Населені пункти Черкаської обл, в яких присутні ПрАТ МХП

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *